PORTFOLIO - VRTOVI

PRIVATNI VRTOVI U MEDITERANSKOM PODNEBLJU

Projektirali smo brojne privatne vrtove u mediteranskom podneblju.Rješavanjem raznolikih prostornih zadataka ovisno o lokaciji na kojoj se vrt nalazi nastojimo da svaki vrt bude funkcionalna i jedinstvena kreacija.

Bez obzira radi li se o velikom ili malom vrtu, modernoj ili tradicionalnoj arhitekturi objekta, urbanom ili prirodnom okruženju trudimo se opravdati želje i očekivanja naših klijenata. Nezaobilazne elemente mediteranskog krajolika, kaskadne terase, skulpturalne kamene stijene, stoljetne masline i različite forme čempresa i borova nastojimo uklopiti u dizajn vrta.

Pri projektiranju privatnih vrtova cilj nam je unutarnji i vanjski prostor povezati u skladnu cjelinu i omogućiti boravak u vrtu tijekom cijele godine.

U mnogim mediteranskim kućama živi se sezonski, odnosno ljeti, pa je važno da vrt tada najbolje izgleda, zato koristimo biljke koje se odlikuju ljetnom cvatnjom i stvarajući oazu jarkih boja unose veselo raspoloženje.Magičan efekt u vrtu postižemo sadnjom autohtonih biljaka sivih listova, a aromatske biljke i agrumi sa cvjetovima raskošna mirisa pozivaju na opuštajući boravak u vrtu.

Da bi naši vrtovi bili raskošni odmah po dovršetku njihova uređenja pri sadnji koristimo kvalitetan i školovan biljni materijal.